In 1 iunie gradinita noastra a sarbatorit impreuna cu parintii Ziua Copilului. Tema serbarii a fost : “Dumnezeu iubeste  pe toti copii” ( rosii, galbeni, negrii, albi), iar copii au cantat cu credinta: “toti copii sa-L slaveasca doar pe Isus,  El e Viata din vesnicie, El e soare fara apus.”

Prin costumatia lor educatoarele au vrut sa reprezinte diferite nationalitati ( indian, roman, african) si impreuna cu copii au vrut sa transmita dragostea lui Dumnezeu pentru toti copii, indiferent de culoarea pielii sau cultura din care provin. In cadrul programului fiecare grupa a pregatit ceva special, dar cei care ne-au impresionat cel mai mult au fost copii din  Grupa Mare-Pregatitoare. Ei si-au luat adio de la gradinita prin cantece si poezii, apoi au fost rasplatiti cu diplome de absolvire.

La final toti copii au primit diplome de la educatoarele lor ( pentru cel mai bun matematician, sportiv, cel mai curios copil, etc. ), iar in urma punctajului obtinut la concursul Bimbo copii care au fost clasati pe primele 3 locuri au primit premii si diplome.  Inainte de despartire ne-am bucurat de un timp de socializare impreuna cu parintii si copii la subsolul bisericii, cu multe prajituri si amintiri.

Ne bucuram ca prin intermediul acestor inregistrari si poze va putem oferi macar putin din bucuria copiilor pe care noi am simtit-o la serbare.

Bucurati-va cu noi de Ziua Copilului!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s