In luna august gradinita “Emanuel” si-a deschis usile pentru copiii dornici sa participe la clubul organizat de noi in perioada vacantei. Scopul clubului a fost de a dezvolta creativitatea copiilor prin jocuri logice, constructi, desen, pictura, lucru manual, povestiri biblice, limba engleza, muzica si coregrafie. Fiecare dimineata incepea cu inviorarea si continua cu diferite jocuri sau concursuri. In topul jocurilor preferate ale copiilor s-a aflat “Stafeta” ( alergare pana intr-un anumit loc si intoarcere), “Simon spune…” ( joc de atentie), intrecere cu mingile saltarete,” Duck, duck, goose” (asimilarea cuvintelor prin joc).

Lectia biblica a fost prezentata printr-un experiment ( cartonasul care nu lasa apa din pahar sa se verse il reprezinta pe Dumnezeu care tine viata noastra in mainile Lui) si teatru de papusi ( povestea ursului mare care il salveaza pe ursulet cand acesta nu mai are speranta sa scape din ghearele pumei). Toate lectile biblice au avut ca ideea principala maretia lui Dumnezeu care detine controlul.

Fiind vara copii au cautat scoici de diferite marimi si au sapat o mica piscina in curtea gradinitei unde au pus mai multe jucarii plutitoare. Am reusit sa facem si o activitate reciclabila (totul a fost nou si interesant ), astfel ei au reusit sa creeze ceva din resturi.

Pe langa faptul ca s-au jucat, copiii au invatat multe lucruri in cele 3 ore petrecute la gradinita, iar noi ne-am molipsit de bucuria si entuziasmul lor.

Advertisements

One response »

  1. […] Pentru mai multe detalii si imagini puteti vizita pagina gradinitei aici. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s